Julemarked på Telenorsenteret Kokstad.

Bergenstollekniven ble invitert til å stå med salgstand onsdag 5 desember fra kl. 10.00 – 14.00. I bygget jobber det ca. 1000 personer så salgs muligheter skulle være der. Dette er et tilbud for leietakerne av bygget før jul. De ansatte inviterer familie og venner på lunsj og julehandel. Det er laget til en «Julegate» i bygget. Her var det utstillere som solgte gave/interiør – smykker – juleblomster – gårdsprodukter og mye mer. I år ønsket de å gi den «mannlig» delen av de ansatte et tilbud. Derfor ble vi invitert.

Her stilte en frisk og munter gjeng fra klubben.Lars Tveit, Arne Grimseid, Kåre N. Jensen og Egil Svellingen er her knipset samlet ved standen. Og ekstra hyggelig å høre at flere at dem fikk salg på knivene sine. Så her håper vi å stille til neste år også.

Den sosial delen av et marked/stand er jo også viktig å ta med. Både det å utveksle råd, tips og nyheter med medlemmene er viktig. Og å treffe mulige kjøpere.

Klubben takker for all hjelp.

Vi trenger flere som ønsker å hjelpe til på stand og utstillinger.

Ta kontakt med Kåre N. Jensen tlf.55 24 38 81/905 16 433

NB! Et lite tips når det gjelder oppgjør ved salg. Det er flere som i dag som har muligheten til å betale via mobilen og nettbank. Så sjekk det opp neste gang du har en kjøper som har glemt pengene.

Tekst og bilder Erling Haugland

 

Legg igjen en kommentar